Nerf!

Nerf!

Nerf!

WotLK megjelenés + kék + fanart

2008. május 15. - Chioo
Nem szeretnék most túl sokat irkálni, csak tömören a mai hírekről.


Hivatalos bejelentést tettek arról, hogy a Wrath of the Lich King 2008 második félévében fog megjelenni. Ez egy bő stádium, július és december közé esik, de ne örüljünk előre, minden jel arra mutat, hogy november, december környékén lesz csak kiegészítő.

  • • Level 70 fölött majd nem farmolható az [Amani War Bear], de lesz helyette más, Tigole az amerikai fórumon súgott egy lehetséges alternatívát. Jegesmedve. (Forrás)
  • • Napirendre került a 40 férőhelyes raidgroup szükségessége. Döntés még nem született, de nem készülnek a Wrathban 40-fős outdoor bosst készíteni, így jobban örülnének a Blizzesek, ha csak 25 ember férne el egy raid groupban. Tudják, hogy ez csúnyán érintené a pvp raideket, raidek cserejátékosait és sok egyebet. Így még fontolóra veszik a témát. (Forrás)
  • [Seal of Blood]ot nem készülnek adni az allis paláknak. (Forrás)
Így a végére, két fanart a brit Blizzard oldalról:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nerf.blog.hu/api/trackback/id/tr86471475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása