Nerf!

Nerf!

Nerf!

Blizzard luvs Horde!

2008. május 22. - Maudius
Telasero a Ravenholdt szerverről egy fantasztikus, már-már egetrengető, és megingathatatlan bizonyítékokkal szolgált, miszerint a Blizzard szíve a Hordához húz. Mint tudjuk, az Ork illetve a Troll kezdőhelyen itt-ott felakasztva látható néhány álomfogó szerű, csontokból és koponyákból összeeszkábált, falon lógó dísztárgy. Ééés most jön a csavar. Ezek a csontok és koponyák nem véletlenül vannak ilyen helyzetben összeállítva. Telasero állítása szerint, ezek az ősi Mezopotámiai ékírás egyik mintáját tükrözik, mint azt az alábbi képen is láthatjátok. A jelentése pedig nem más mint "Favored Son" azaz "Kiváltságos Gyermek". Az EU fórumokon felvetődtek különféle spekulációk a kép kapcsán, páran azt állítják, hogy a Kiváltságos Gyermek tulajdonképpen Thrall, és az utalás őrá vonatkozik. Az ezzel kapcsolatos viták pedig kezdenek elharapódzni. Én nem vagyok a mezopotám ékírás szakértője, de nem hinném, hogy a Blizzard a Horda felé hajlana... Ti mit gondoltok? A kép Valóban történelmi felfedezés lenne?



A bejegyzés trackback címe:

https://nerf.blog.hu/api/trackback/id/tr97482658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

High · http://www.mooo.hu 2008.05.22. 19:16:02

Hát ez elég kemény.Bár én mindig is úgy gondoltam,hogy a horda több dolgot kapott mint a szövetség.

Igorka 2008.05.22. 19:29:15

En mindig is megvoltam gyozodve rola, h a fejlesztok nagy reszenek a horda fele huz a szive. :)
Azt is el tudom kepzelni, h ezek tudatos dolgok, es biztos vagyok benne, h meg jopar hasonlo aprosag van elrejtve a jatekban (elfelejtve, eltemetve).

Maudius 2008.05.22. 19:35:05

Hát igen, megoszlanak a vélemények. AV-n például a szövetségnek lényegesen egyszerűbb védekezni a kis hídon, (Lásd Thermophülai szoros) mint hordának a csirkehálóval kerített bázisánál ahol kb. 3-4 féle módon be lehet jutni. AB-n a szövetség mindig hamarabb foglalja el a Stablest mint a Horda a Farmot. Azért egyéb észrevételekre is kíváncsi vagyok.

Toalettduck 2008.05.22. 21:58:14

Hát erről a dologról már nem mossák le, hogy easter egg az biztos :D

Testör 2008.05.22. 23:18:19

Őszintén van ennyi idióta akinek annyi ideje van, hogy azt nézi hogy a falon látható öcsém is jobbat rajzol ha rátrüsszent a papírra grafikájú "MEZOPOTÁMIAI ÉKÍRÁS" vajon tényleg azt bizonyítja-e hogy a Blizzard => Aki nem 1 személy szögezzük le, hiába beszélünk is róla úgy, (kötve hiszem) hogy egy teljes cég 1 frakció felé húz. És ezt most komolyan mondod hogy ezen vitatkoznak ! 2 dolgot kívánok. 1: legyen ennyi szabadidőm! 2: ha ennyire elhülyülnék a sok szabad időtől remélem röhögve szaladok neki fejjel a villamosnak.

Maudius 2008.05.22. 23:42:13

Érdekes látni milyen reakciókat vált ki az emberekből egy ilyen jelentéktelen apróság, a Blizzardnak is megvan a véleménye a dologról. Szerintük mindig az az oldal a kedvenc amelyikkel az illető épp nem játszik. Ilyen az emberi jellem.
*Edit*
A képet én csináltam valamelyik random RP szerveren, a wowinsideres kép is hasonló, csak ott nem annyira kivehető a lényeg.

Tutu 2008.05.23. 01:34:09

Maudius, azt elfelejted hogy Drek-hez meg át kell menni azon a "házon" ahol fennmarad a játékos a mounton, na az az allis híd megfelelője. Kikerülni nem lehet. Amúgy mint tudjuk a paladin évekig ally only class volt. Nekik van egyedül olyan képességük amivel X másodpercig immunisak mindenre, és ezt nem lehet dispellezni sem. Azért az sem semmi;) Plusz mivel "szebbek" az alli fajok, sokan azért is az allit választották először. Persze most már alig van olyan játékos akinek ne lenne alli ÉS horda karija is, úgyhogy ez a felfedezés kb tökmindegy.

Maudius 2008.05.23. 01:53:32

Én világéletemben hordás karakterrel játszottam, de midnenféle ellenszenv nélkül, csodálkozva néztem ahogy a Szövetség tagjai az épület melletti kis kerítésen ugrándoztak felfele, és nem a házon keresztül mentek. A paladin classban nem is a Bubi+Hs a legborzasztóbb, hanem ha tudod, hogy nincs cd-n a divine shieldje, teljesen feleslegesen sebzed mert amikro felrakja magára, felhealelni magát.

Pixieknight 2008.05.23. 16:13:41

Erre csak azt tudom mondani h. vegyük példának angol szervereket és abból a Blackout blattegroupot :D
Kicsit erősebb és nem hiszem el hogy x milló allis ilyen gyenge legyen matematikaliag lehetetlen :D

Meg szerény véleményem szerint a hordás faji képességek erősebbek azért :D

Maudius 2008.05.23. 16:24:49

Azért vannak a Battlerealmokon (vagy hogy hívják) kreált karakterek között 90% ban szövetséges karakterek. :-D Perception, Stoneform ezek mind mind sokkal durvábbak, szerintem. Hordánál egyedül a Will of the Forsaken ér valamit.

Lirion 2008.05.26. 21:02:37

Maudius: AV-n a horda el tud lovagolni az alli főépületéig, fordítva ez nem igaz, az alli leesik a hátasról útközben a tornyok előtt.
AB-n a stables-t alli előbb eléri, viszont a bs zászlót már a horda tudja előbb tekerni, ami már inkább fontos a játék végkimenetelét tekintve.

A faji képességek elég sok vita tárgyát képezték már, ezek hasznossága nagy mértékben függ a faj kasztjától és az aktuális körülményektől, mert ugye a hajadra kenheted a perceptiont és stoneformot mondjuk warlock vagy mage ellen..
süti beállítások módosítása