Nerf!

Nerf!

Nerf!

Death Knight infók!

2008. április 30. - Maudius
Épp a Blizzard parkolójában egy bokorban megbújva csíptük el Nethaerát amint a kocsijához sietett, majd egy rögtönzött interjút sikerült kicsalnunk tőle (Mielőtt a rá mért ütésektől félájultan rogyott volna össze :P ):

Az összes kaszt játszható lesz Death Knightként?
Idézet: Nethaera (Forrás)
Mint ahogyan azt már oly sokszor mondtuk a BlizzConon is, nem tervezünk korlátozást abban, mely fajok lesznek játszhatóak Death Knightként.

Mik lesznek a követelmények a Death Knight unlockolásához?
Idézet: Nethaera (Forrás)
Elsősorban szükséged lesz egy megfelelő szintű karakterre az accountodon, hogy egy Death Knightot kezdhess.

Idézet: Nethaera (Forrás)
A legfontosabb, hogy nem kell majd "lecserélned" a classodat. Csupán egy üres karakter slotra lesz szükséged ahhoz, hogy Death Knightot indíthass. Nem akarjuk, hogy az emberek úgy érezzék fel kell áldozniuk jelenlegi karakterüket egy másikért cserébe. Ez azt is jelenti, hogy akinél nincs elegendő slot egy új karakter indításához, nem árt ha van gyakorlata a stratégiai karakter-törlés terén.

Nem lesz túlkínálat a Death Knightokból a WotLK-ben?
Idézet: Nethaera (Forrás)
Tudom nyugtalanság van akörül, hogy vajon érdemes lesz-e mindenkinek Death Knightra rollolni. Ebből én azt látom, hogy nem mindenkit érdekel igazán maga az új class, és sok ember először a main karakterét szeretné 80-as szinten látni mielőtt kiprobálna egy másikat. Még azoknál akik belevágnak egy másik classba, sem lehet tudni vajon végérvényesen megutálják az új classt, vagy esetleg visszatérnek a main karakterükhöz, netán egy másikat választanak helyette. Úgy hiszem, ha lesz is egyfajta "Death Knight túlkínálat", idővel egyensúlyba kerül, és tényleg csak azok a játékosok fognak vele továbbra játszani akik igazán élvezik vele a játékot.

A Death Knightok teljes mértékben ki lesznek egyenlítve más classokkal. Hero classnak lesznek titulálva abból az ötletből kifolyólag, hogy magasabb szinten kezdesz vele, mintha csak egy új - egyes szintű - karaktert kezdenél. Végezetül lesz egy új erőforrás-rendszere, amit minden bizonnyal nagy élvezettel fogunk használni.


Ti mit gondoltok, tényleg Death Knight áradat lesz a WotLK-ben? Valóban helyreáll majd az egyensúly? Vagy örökkön örökké gnóm Death Knightok szörnyű látványában lesz részünk?

A bejegyzés trackback címe:

https://nerf.blog.hu/api/trackback/id/tr10449284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizrolist 2008.05.01. 01:07:26

Az üres karakterslot szükségessége elég rossz hír :-/

Spartha 2008.05.01. 10:05:46

Ugylatom akkor az 1ik bankos kari megy a levesbe...:)
Amugy egy hulye kerdesem lenne, mitol fugg az hogy a death knight milyan frakciora fog hasonlitani teszem azt human dwarf gnome ud tauren stb...?vagy az allyancnal csak human forma lesz a hordnal meg csak ud?mert en tok szivesen csinalnek egy GNOMOT:D

Killsometime 2008.05.01. 10:11:39

Kb olyasmi lesz mint bc kijövetelekor a millió be pala.

Maudius 2008.05.01. 10:53:07

#Spartha
Attól függ milyen death knightot unlockolsz ki. A deth Knight tulajdonképpen egy emositott normál karakter. (szemfesték stb.)

Vigyor 2008.05.01. 11:09:26

szvsz nagyon hülyeség minden fajnak megengedni hogy DK legyen, ha ezen nem változtatnak akkor elárasztják a világot a tauren és gnóm DK-k...
ááááááááááááá

R3nt0n 2008.05.01. 11:22:10

hülyeség ugyanugy ahogy eddig sem amikor megjelent a horda pala ,ali sámán nem lett valami nagy szám. Hónapokig, sőt valahol még most is nagy a kereslet rájuk nem lessz it defnajt túltengés valszeg az fog ilyennel játszani aki már unja a karakterét vagy altnak huzigálgat egy ilyet.

Oggun · http://blackravens.net 2008.05.01. 12:18:45

#Spartha olvasd el az első idézetet(fordítást) #Maudius az emo nem death&decay-el és nincs kőkemény plate páncélzata... a death knightnak meg egy pötty szemfesték is sok annyi nincsen rajta

Retrizor 2008.05.01. 13:55:47

rotfl oggun te akkor se venned eszre az ironiat ha a szadba raknak és megforgatnak :D btw en tuti kezdek egy gnomot a kiegben, nagyon vadul nezhet ki!

Spartha 2008.05.01. 17:16:21

Tiszta mak, hogy van egy gnome magem is tuti, hogy azzal unlockoltatom:)
süti beállítások módosítása